Integroitu M-Wall-poraus­järjestelmä

Maaputki 219–1 220 mm

Integroitua M-Wall -porausjärjestelmää käytetään poraamaan ponttilukkopaaluseiniä maapeitteiden läpi peruskallioon. Järjestelmällä voidaan porata RD/SSdr-paaluja niin pysty- kuin vaakasuoraan läpi lohkareiden ja kivikerrosten. Se selviää hyvin myös tilanteista, joissa itse peruskallio on kalteva. M-Wall on täydellinen ratkaisu korvaamaan levypontti-, kaivinpaalu- ja settiseinät kivikkoisessa maaperässä.

Integroidussa järjestelmässä avarrin ja maakenkä on pysyvästi kiinnitetty toisiinsa. Tämä tekee pehmeässäkin maassa ja vedessä poraamisesta turvallista, koska avarrin ei pääse putoamaan ja katoamaan.

Integroidun M-Wall-järjestelmän ominaisuudet

Tyypilliset käyttökohteet

  • Ponttilukkoseinät ja -katot
  • Vesitiiviit kaivannot ja työpadot
  • Tukiseinät
  • Vesitiiviit seinät
  • Maapatojen vesitiivistys

Järjestelmä on saatavilla halkaisijaltaan 219– 1220 mm:n maaputkiin ja kaikilla yleisimmillä niskoilla. Se käyttää Spiral Flush -teknologiaa tarjoten markkinoiden parasta turvallisuutta maapeitteiden porauksessa.

Varmista ponttilukon soveltuvuus myyjältämme.

Katso tarkemmat tekniset tiedot lataamalla oheinen pdf.

Käytetään
M-Wall-tukiseinien kanssa

M-Wall-porausjärjestelmää käytetään M-Wall-putkiponttiseinien tekemisessä. M-Wall-seinät toimivat kantavina perustuksina ja estävät samalla maamassoja sortumasta. Ne voidaan tehdä myös vesitiiviiksi ja niissä voidaan käyttää monia erilaisia ponttilukkoja. Integroidun M-Wall-järjestelmän etu Solitary M-Wall-järjestelmään verrattuna on turvallisempi poraaminen pehmeässäkin maassa ja veden päällä, koska avarrin ei pysty putoamaan ja katoamaan.

Puhumme geotekniikkaa.
Jutellaan.

Pyydä tarjous

Tuottava ja tehokas maaporaaminen vaatii laadukkaat ja tehokkaat työvälineet. Meiltä saat niin uppovasarat, iskunvaimentimet, porausjärjestelmät, kalliokruunut kuin poratangot, maaputket ja öljytkin. Ota yhteyttä, niin asiantuntijamme etsivät sinulle parhaan porausratkaisun.