Uppovasarat

Kokoluokka 3″ – 40″

Minconin DTH- eli uppovasarat tarjoavat tinkimättömän yhdistelmän suorituskykyä ja luotettavuutta kaivosteollisuuteen, louhintaan, tutkimukseen, kaivonporaukseen, maalämpöön ja kaikkeen geotekniseen poraukseen.

Jokainen Minconin uppovasara valmistetaan omissa huippuluokan tehtaissamme. Niiden kaikki osat valmistetaan tarkkuudella käyttäen korkealaatuisia raaka-aineita, ja ne käyvät läpi omat lämpökäsittelyprosessimme kestävyyden ja laadun varmistamiseksi.

Ota yhteyttä, niin autamme valitsemaan juuri oikean vasaran porausprojektiisi.

Tärkeimmät ominaisuudet

Minconin uppovasaramallit tukevat useita suosittuja niskoja ja ne ovat saatavilla kaikilla yleisillä takapään liitäntävaihtoehdoilla. API Reg -kierteet ovat vakiovarusteena pienemmissä vasaroissa, isoissa kokoluokissa vakiona tulevat heksaliitokset.

  • Patentoidut ratkaisut ja korkealuokkainen valmistusprosessi takaavat tehokkaat vasarat
  • Yksinkertainen rakenne helpottaa huoltoa ja lisää toimintavarmuutta
  • Korkean taajuuden toimintaperiaate antaa tasaisemman käynnin
  • Karkaistu vaippa kestää kulutusta pidempään myös kovissa olosuhteissa
  • Kaksinousuiset kierteet helpottavat vasaran avaamista
  • Erityinen lämpökarkaisu tärkeille komponenteille pidentää käyttöikää
  • Saatavilla jalkaventtiilillä tai ilman

MP-SARJA

Minconin uuden sukupolven MP-sarja edustaa uppovasaraporaamisen uusinta teknologiaa. Tutustu tarkemmin eri vaihtoehtoihin ja pyydä tarjous myynnistämme.

Pyydä tarjous

Tuottava ja tehokas maaporaaminen vaatii laadukkaat ja tehokkaat työvälineet. Meiltä saat niin uppovasarat, iskunvaimentimet, porausjärjestelmät, kalliokruunut kuin poratangot, maaputket ja öljytkin. Ota yhteyttä, niin asiantuntijamme etsivät sinulle parhaan porausratkaisun.