Poraputket

Ulkohalkaisija 42 – 1 016 mm

Minconin aiemmin Driconeq-nimellä tunnetut poraputket ovat kylmävedettyjä saumattomia putkia, ja ne valmistetaan korkealaatuisesta teräksestä omalla tehtaallamme Ruotsissa. Ex-Flow® ja Eco -teknologiat säästävät polttoainetta ja vähentävät porakaluston kulumista. Saatavilla myös porapaalutukseen sopivat suuren halkaisijan kaksikerrosputket.

Putkivaihtoehdot

Minconin laadukkaisiin kolmen metrin poraputkiin on saatavilla kolme eri tuotevaihtoehtoa ja aloitusputkivaihtoehtoja löytyy 500 mm:stä ylöspäin kaikissa kokoluokissa.

EX-FLOW®-PORAPUTKI

Polttoainetta säästävä patentoitu eX-Flow®-putki on muoviputkella varustettu poraputki, jonka etuna on optimoitu ilmavirta pyöritysyksiköltä vasaralle. Putkien sisällä olevan pienemmän ilmamäärän ansiosta porauksesta syntyvä ääni vähenee ja erityisesti syvissä rei’issä uppovasara käynnistyy selvästi nopeammin, kuin perinteisillä putkilla. Niinpä eX-Flow®-putki tarjoaa enemmän porametrejä tunnissa kuin muut putket.

Eco-poraputki

Myös Eco-vaihtoehdossa ilmavirtaa on optimoitu kavennetulla 63 mm:n ulkohalkaisijalla ja vahvennetulla 5 mm:n seinämällä.

Standard-poraputki

Standard on Pohjoismaiden käytetyin poraputki lämpö- ja vesikaivoporaamisessa.

Pyydä tarjous

Tuottava ja tehokas maaporaaminen vaatii laadukkaat ja tehokkaat työvälineet. Meiltä saat niin uppovasarat, iskunvaimentimet, porausjärjestelmät, kalliokruunut kuin poratangot, maaputket ja öljytkin. Ota yhteyttä, niin asiantuntijamme etsivät sinulle parhaan porausratkaisun.