Geotekninen keskus

Erikois­osaamista geoteknisten poraus­tuotteiden suunnitteluun ja valmistukseen.

Geotekninen keskus Ylöjärvellä on koko Minconin geoteknisen osaamisen koti. Teemme kovasti töitä varmistaaksemme, jotta jokainen paalutusprojektisi valmistuu turvallisesti, ajallaan ja budjetissa. Meitä ajaa eteenpäin intohimo koko porausalaa kohtaan.

Tarjoamme laajan valikoiman Suomessa suunniteltuja ja valmistettuja porausjärjestelmiä. Mikäli nopeasti saatavilla olevat varastotuotteet eivät sovellu projektiisi, suunnittelemme ja valmistamme ratkaisut erityistarpeisiisi omassa tehtaassamme.

Suunniteltu ja testattu Maapallon kovimmissa olosuhteissa

Suomi sijaitsee maapallon kovimman peruskallion päällä, ja osaamisemme perustuu vuosikymmenten kokemukseen erittäin kovan kiven poraamisesta. Niinpä voimme luvata, että Minconin avulla poraudut mihin tahansa kiveen maailmassa, ja vieläpä nopeasti.

Spiral Flushin koti

Patentoitu ilmanhallintateknologia Spiral Flush on kehitetty Minconin Geoteknisessä keskuksessa Suomessa. Se tekee poraamisesta pehmeässä ja haastavassa maaperässä turvallista, koska ilmaa ei ohjata suoraan maata kohti. Näin korkeapaineinen ilma ei pääse karkaamaan maahan ja aiheuttamaan yliporaamista, mikä vähentää merkittävästi painumien riskiä.

Valmistettu omassa tehtaassa

Geotekninen suunnittelutiimi toimii tehtaamme yhteydessä Ylöjärvellä Tampereen kupeessa. Siten suunnittelu ja tuotanto voivat yhteistyössä ylläpitää ja kehittää valmistuksen korkeaa laatutasoa. Tuotantotilamme koko on 6 400 m2, mikä vastaa suunnilleen kokonaista jalkapallokenttää. Valmistamme tiloissa porausjärjestelmiä, suuren halkaisijan DTH-iskunvaimentimia sekä MP340- ja MP400 -uppovasaroita. Lisäksi tehdas toimii huoltokeskuksena paikallisille asiakkaillemme.

Paalutuksen ammattilainen

Geotekninen keskuksemme on toimittanut tuhansia porausratkaisuja ympäri maailmaa. Oheisen linkin takaa löydät lisätietoa Minconin porausjärjestelmistä ja siitä, kuinka voimme auttaa sinua perustusprojekteissasi.

Olemme täällä sinua varten.

Kokeneet geoteknisen poraamisen ammattilaisemme auttavat sinua haastavissakin tilanteissa. Soita tai lähetä viestiä, niin suunnittelemme yhdessä parhaan ratkaisun työmaasi tarpeisiin.