Solitary-poraus­järjestelmä

Maaputki 114–1 524 mm

Solitary-porausjärjestelmä on suunniteltu poraamaan päästä kantavia paaluja maapeitteiden läpi peruskallioon. Järjestelmällä voidaan porata paaluja niin pystysuoraan kuin vinoonkin läpi lohkareiden ja kivikerrosten. Se selviää hyvin myös tilanteista, joissa itse peruskallio on kalteva. Solitary-järjestelmässä avarrin ei ole kiinni maakengässä, mikä on kokeneen poraajan käsissä hyvin kustannustehokas porausvaihtoehto.

Solitary-järjestelmän ominaisuudet

Tyypilliset käyttökohteet

  • Päästä kantavat paalut, mukaan lukien mikropaalut
  • Maahan jätettävät paalut, joissa ei tarvita avartimen suurta sisähalkaisijaa
  • Ankkurointi
  • Paaluseinät, putkiseinät, jne.

Järjestelmä on saatavilla halkaisijaltaan 114–1524 mm:n maaputkiin ja kaikilla yleisimmillä niskoilla. Se käyttää Spiral Flush -teknologiaa tarjoten markkinoiden parasta turvallisuutta maapeitteiden porauksessa. Solitary-järjestelmän tuplaolkapääpilotti ei ole yhteensopiva pienten integroitujen yhden olkapään avartimien kanssa.

Katso tarkemmat tekniset tiedot lataamalla oheinen pdf.

Käytetään
päästä kantavien paalujen kanssa

Solitary-porausjärjestelmää käytetään yleensä päästä kantavien paalujen kanssa. Näitä paaluja käytetään projekteissa, joissa peruskalliossa lepäävä maaputki otetaan mukaan lujuuslaskentaan teräsbetonin kanssa. Tällöin betonin raudoitusterästä voidaan vähentää. Solitary-järjestelmä on erittäin edullinen vaihtoehto tilanteissa, joissa riski avartimen pudottamisesta ja hukkaamisesta on pieni. Muissa tapauksissa suosittelemme käyttämään integroitua järjestelmää.

Puhumme geotekniikkaa.
Jutellaan.

Pyydä tarjous

Tuottava ja tehokas maaporaaminen vaatii laadukkaat ja tehokkaat työvälineet. Meiltä saat niin uppovasarat, iskunvaimentimet, porausjärjestelmät, kalliokruunut kuin poratangot, maaputket ja öljytkin. Ota yhteyttä, niin asiantuntijamme etsivät sinulle parhaan porausratkaisun.