Iso integroitu poraus­­­järjestelmä

Maaputki 323–1 524 mm

Integroitu porausjärjestelmä on jaettu pienen ja suuren koon järjestelmiin ja suunniteltu poraamaan päästä kantavia paaluja maapeitteiden läpi peruskallioon. Järjestelmällä voidaan porata paaluja niin pystysuoraan kuin vinoonkin läpi lohkareiden ja kivikerrosten. Se selviää hyvin myös tilanteista, joissa itse peruskallio on kalteva. Vahvistettu avarrin on kiinni maakengässä, minkä ansiosta integroidulla porausjärjestelmällä on turvallista porata pehmeässäkin maassa ja vedessä. Iso koko mahdollistaa kahden olkapään käytön.

Ison integroidun järjestelmän ominaisuudet

Tyypilliset käyttökohteet

  • Päästä kantavat paalut
  • Maahan jätettävät paalut, joissa ei tarvita avartimen suurta sisähalkaisijaa
  • Paaluseinät, putkiseinät, jne.

Iso integroitu järjestelmä on saatavilla halkaisijaltaan 323– 1 524 mm:n maaputkiin ja kaikilla yleisimmillä niskoilla. Se käyttää Spiral Flush -teknologiaa tarjoten markkinoiden parasta turvallisuutta maapeitteiden porauksessa.

Katso tarkemmat tekniset tiedot lataamalla oheinen pdf.

Käytetään
päästä kantavien paalujen kanssa

Integroitu järjestelmä on suositelluin ja eniten käytetty porausjärjestelmämme, jota käytetään yleensä päästä kantavien paalujen kanssa. Näitä paaluja käytetään projekteissa, joissa peruskalliossa lepäävä maaputki otetaan mukaan lujuuslaskentaan teräsbetonin kanssa. Tällöin betonin raudoitusterästä voidaan vähentää.

Integroidun järjestelmän etu solitary-järjestelmään nähden on se, että sitä on turvallista käyttää pehmeässäkin maassa ja vedessä, koska vaaraa avartimen putoamisesta ja katoamisesta ei ole.

Puhumme geotekniikkaa.
Jutellaan.

Pyydä tarjous

Tuottava ja tehokas maaporaaminen vaatii laadukkaat ja tehokkaat työvälineet. Meiltä saat niin uppovasarat, iskunvaimentimet, porausjärjestelmät, kalliokruunut kuin poratangot, maaputket ja öljytkin. Ota yhteyttä, niin asiantuntijamme etsivät sinulle parhaan porausratkaisun.