Large ID -poraus­järjestelmä

Maaputki 114–813 mm

Large ID -porausjärjestelmää käytetään maahan jätettävien putkien kanssa silloin, kun on tarve jatkaa poraamista renkaan läpi. Järjestelmän avartimen sisähalkaisija on tehty mahdollisimman suureksi. Siten se sopii siten erityisesti lämpö- ja vesikaivojen poraamiseen, kun maaputken poraamisen jälkeen poraamista jatketaan peruskallioon erillisen pienen koon kalliokruunun avulla. Paalutuksessa Large ID -järjestelmä mahdollistaa suuren koon kalliokruunujen käytön porattaessa kalliotartuntaa.

Large ID -järjestelmän ominaisuudet

Tyypilliset käyttökohteet

  • Lämpö- ja vesikaivot
  • Maahan jätettävät paalut, joihin halutaan kalliotartunta
  • Ankkuroinnin suojaputket

Järjestelmä on saatavilla halkaisijaltaan 114– 813 mm:n maaputkiin ja kaikilla yleisimmillä niskoilla. Se käyttää Spiral Flush -teknologiaa tarjoten markkinoiden parasta turvallisuutta maapeitteiden porauksessa.

Katso tarkemmat tekniset tiedot lataamalla oheinen pdf.

Käytetään
maahan jätettävien putkien kanssa

Suosittelemme käyttämään Large ID -porausjärjestelmää ensisijaisesti porattaessa maahan jätettäviä paaluja kalliotartuntojen kanssa. Järjestelmän etu on, että sen suuren sisähalkaisijan ansiosta avartimen läpi voidaan porata mahdollisimman suurella kalliokruunulla. Tämä paalutyyppi on päästä kantavan paalun modifikaatio projekteihin, joissa on myös vetokuormia, koska kalliotartunta antaa erinomaisen pidon peruskalliossa.

Vaihtoehtoinen menetelmä kalliotartuntojen poraamiseen tietyissä erikoistilanteissa on läpiporattava järjestelmä.

…ja vesi-
ja maalämpö­kaivojen kanssa

Large ID -järjestelmä soveltuu erinomaisesti myös vesi- ja maalämpökaivojen poraamiseen. Suuresta avartimen sisähalkaisijasta on etua, koska mahdollisimman suuren kalliokruunun käyttäminen avartimen läpi porattaessa antaa enemmän tilaa vesipumppujen ja putkien asentamiseen reiän pohjalle.

Puhumme geotekniikkaa.
Jutellaan.

Pyydä tarjous

Tuottava ja tehokas maaporaaminen vaatii laadukkaat ja tehokkaat työvälineet. Meiltä saat niin uppovasarat, iskunvaimentimet, porausjärjestelmät, kalliokruunut kuin poratangot, maaputket ja öljytkin. Ota yhteyttä, niin asiantuntijamme etsivät sinulle parhaan porausratkaisun.