Läpiporattava poraus­järjestelmä

Maaputki 114–1 524 mm

Läpiporattava porausjärjestelmä yhdistää perinteisen kalliokruunun maaputkien porausjärjestelmiin. Projekteissa, joissa tarvitaan kalliotartunta syvällä olevaan peruskallioon, voidaan läpiporattavalla järjestelmällä säästää aikaa, koska pilottia ei tarvitse nostaa ylös ja vaihtaa erilliseen kalliokruunuun. Sen sijaan on mahdollista porata maaputki ja sitten kalliotartunta käyttämällä samaa avarrinta ja pilottia.

Läpiporattavan järjestelmän ominaisuudet

Tyypilliset käyttökohteet

  • Ankkurointi
  • Päästä kantavat syvät paalut kalliotartunnalla

Järjestelmä on saatavilla halkaisijaltaan 114– 1524 mm:n maaputkiin ja kaikilla yleisimmillä niskoilla. Se käyttää Spiral Flush -teknologiaa tarjoten markkinoiden parasta turvallisuutta maapeitteiden porauksessa. Läpiporattava järjestelmä voidaan toimittaa myös ei-läpiporattavalla pilotilla.

Katso tarkemmat tekniset tiedot lataamalla oheinen pdf.

Käytetään
maahan jätettävien putkien kanssa

Kun läpiporattavan järjestelmän pilotti avataan lukituksestaan, se voidaan porata avartimen läpi. Tämä voi säästää aikaa tarvittaessa kalliotartuntaa syvissä perustuksissa, sillä koko poraletkaa ei tarvitse nostaa ylös reiästä ja vaihtaa pilottia kalliokruunuun. Tämä paalutyyppi on päästä kantavan paalun modifikaatio projekteihin, joissa on myös vetokuormia, koska kalliotartunta antaa erinomaisen pidon peruskalliossa.

Useimmissa tapauksissa Minconin Large ID -järjestelmä ja erillinen kalliokruunu ovat kuitenkin paras vaihtoehto porata kalliotartunta paaluihin.

Puhumme geotekniikkaa.
Jutellaan.

Pyydä tarjous

Tuottava ja tehokas maaporaaminen vaatii laadukkaat ja tehokkaat työvälineet. Meiltä saat niin uppovasarat, iskunvaimentimet, porausjärjestelmät, kalliokruunut kuin poratangot, maaputket ja öljytkin. Ota yhteyttä, niin asiantuntijamme etsivät sinulle parhaan porausratkaisun.