Ylös­vedettävä poraus­järjestelmä

Maaputki 114–1 524 mm

Ylösvedettävä porausjärjestelmä voidaan käyttää useaan kertaan. Se on mahdollista, koska avartimen reuna on muotoiltu vähentämään kitkaa maata vasten, jolloin koko järjestelmän vetäminen ylös reiästä helpottuu. Myös avartimen sisähalkaisija on tavanomaista suurempi, joten järjestelmä sopii hyvin kalliotartuntojen poraamiseen avartimen läpi.

Ylösvedettävän järjestelmän ominaisuudet

Tyypilliset käyttökohteet

  • Kitkapaalut, joissa maaputki vedetään kokonaan ylös
  • Vesi- ja maalämpökaivot, joissa maaputki vedetään kokonaan ylös
  • Ankkurointi
  • Esiporaus ja väliaikaiset maaputket

Järjestelmä on saatavilla halkaisijaltaan 114– 1524 mm:n maaputkiin ja kaikilla yleisimmillä niskoilla. Se käyttää Spiral Flush -teknologiaa tarjoten markkinoiden parasta turvallisuutta maapeitteiden porauksessa.

Katso tarkemmat tekniset tiedot lataamalla oheinen pdf.

Käytetään
ylösvedettävien putkien kanssa

Ylösvedettäviä paaluja kalliotartunnalla käytetään projekteissa, joissa myös vetokuormia, mutta lujuuslaskelmat eivät ota huomioon maaputken terästä. Näissä tilanteissa on edullisempaa nostaa maaputki ylös ja käyttää se uudestaan. Ennen nostamista kuitenkin kalliotartunta porataan avartimen läpi käyttämällä kalliokruunua.

…ja porattavien kitkapaalujen kanssa

Ylösvedettävää porausjärjestelmää käytetään myös on silloin, kun tukea peruskalliosta ei tarvita tai se on liian syvällä. Kun maaputki nostetaan ylös, märkä sementti valuu maaperän pieniin koloihin ja kuivuessaan tarttuu niihin tiukasti kiinni.

Puhumme geotekniikkaa.
Jutellaan.

Pyydä tarjous

Tuottava ja tehokas maaporaaminen vaatii laadukkaat ja tehokkaat työvälineet. Meiltä saat niin uppovasarat, iskunvaimentimet, porausjärjestelmät, kalliokruunut kuin poratangot, maaputket ja öljytkin. Ota yhteyttä, niin asiantuntijamme etsivät sinulle parhaan porausratkaisun.