22.8.2023

Mincon julkaisee uudistetun uppo­vasara­tuote­linjan vuodelle 2023

Shannon, Irlanti, 24.10.2022 – Mincon Group plc on julkaissut uuden sukupolven DTH- eli uppovasaratuotelinjan, joka tulee saataville vuoden 2023 alusta. Uusi MP-tuotesarja koostuu tehokkaista uppovasaroista, joissa luokkansa paras porausnopeus yhdistyy energian säästöön. Tämä auttaa asiakkaita vähentämään porauksen kuluja ja hiilidioksidipäästöjä.

Minconin MP-sarjan pienin vasara, MP30, on 3-tuumainen uppovasara, jossa voidaan käyttää 85–105 mm:n teriä. Suurimmassa päässä on MP400, 40-tuumainen vasara suuren halkaisijan terille välillä 1000–1524 mm.

Koko uusi tuotelinja:

3-tuumaiset vasarat: MP30, MP35, MP36
4-tuumaiset vasarat: MP40, MP4H
5-tuumaiset vasarat: MP50, MP56
6 ja 7-tuumaiset vasarat: MP60, MP65, MP6H, MP70
8 ja 9-tuumaiset vasarat: MP80, MP8H, MP90
10 ja 12-tuumaiset vasarat: MP100, MP120
Suuren halkaisijan vasarat (15–40-tuumaiset): MP150, MP180, MP240, MP340, MP400

Niskat kaikkiin käyttökohteisiin jalkaventtiilillä tai ilman

Minconin MP-sarjan uppovasarat tarjoavat vertaansa vailla olevaa monikäyttöisyyttä ja yhteensopivuutta erilaisille niskoille. Jokaisen vasaramallin saa kyseisen kokoluokan standardiniskoilla ja lisäksi Mincon tarjoaa vasaravariantteja, jotka ovat yhteensopivia myös jalkaventtiilittömien terien kanssa, sillä maaperän olosuhteista ja luotettavuussyistä riippuen poraajat voivat haluta käyttää poranteriä ilman jalkaventtiiliä.

Uudet tulokkaat

Mukana tässä kattavassa tuotelinjassa on kaksi täysin uutta vasaraa vahvistamaan suuren halkaisijan tuotepäätä: MP150 ja MP400. Ne molemmat on suunniteltu tarjoamaan vahvaa suorituskykyä paalutukseen ja perustusten poraukseen.

Vahvaa suorituskykyä

Alkaen ensimmäisen uppovasaramallin lanseerauksesta 1980-luvulla, on Minconin jatkuvan parantamisen kulttuuri on auttanut kasvattamaan ja kehittämään yhtiön tuotevalikoimaa. Minconin tekniset asiantuntijat työskentelevät tiiviissä yhteistyössä poraajien kanssa kerätäkseen palautetta työmailta. Insinöörit, valmistus ja asiakastuki hyödyntävät tätä tietoa jatkuvasti uusien mallien kehitystyössä.

Mincon valmistaa kaikki MP-sarjan vasarat omissa viimeisintä teknologiaa käyttävissä tehtaissaan Irlannissa ja Suomessa. Pitämällä valmistuksen omissa käsissään Mincon voi varmistaa, että jokainen sen valmistama uppovasara antaa parhaan mahdollisen luotettavuuden ja suorituskyvyn.

Vuoden 2023 uppovasaramallisto tarjoaa kattavan valikoiman vasaroita kaikkiin maaperän olosuhteisiin. Kun vasaroita käytetään muiden Mincon-tuotteiden, kuten porausjärjestelmien, poratankojen ja muiden tarvikkeiden kanssa, asiakkaat saavat täyden hyödyn uuden sukupolven porausteknologiasta. Tämä näkyy parempana porausnopeutena, vähempinä päästöinä ja pienempinä porauskuluina.

Joe Purcell, Mincon Groupin toimitusjohtaja:

”Olen äärimmäisen ylpeä työstä, jota insinöörimme ja tuotetiimimme ovat tehneet tuodakseen tämän kattavan uppovasaramalliston markkinoille. Vuosikymmenien tuotekehityksen ja valmistustekniikan hiomisen ansiosta nämä uuden sukupolven vasarat tarjoavat asiakkaillemme todellista säästöä ja korkeampaa tuottavuutta.”

Lue lisää:

Spiral Flush -ilmanhallinta antoi mielenrauhaa Lännen Alituspalvelulle Tampereella

Lännen Alituspalvelu porasi Tampereen Lielahdessa loppuvuodesta 2023 viisi rinnakkaista 610…

Lue lisää

Uppovasara vesirajassa: Minconin Spiral Flush toi tehokkaan ja turvallisen poraamisen Kruunusiltojen työmaalle

Helsingin Kruunusillat-raitiotieprojekti on viimeaikojen suurimpia infrastruktuurihankkeita Suomessa. Vuonna 2027 valmistuvassa…

Lue lisää

Mincon Finland lahjoittaa liikennemattoja paikallisille päiväkodeille

Mincon Finland osallistui hyväntekeväisyysprojektiin, jonka yhteydessä toimitettiin hauskoja leikkeihin innostavia…

Lue lisää

Pyydä tarjous

Tuottava ja tehokas maaporaaminen vaatii laadukkaat ja tehokkaat työvälineet. Meiltä saat niin uppovasarat, iskunvaimentimet, porausjärjestelmät, kalliokruunut kuin poratangot, maaputket ja öljytkin. Ota yhteyttä, niin asiantuntijamme etsivät sinulle parhaan porausratkaisun.