29.8.2023

Mincon Finland lahjoittaa liikennemattoja paikallisille päiväkodeille

Mincon Finland osallistui hyväntekeväisyysprojektiin, jonka yhteydessä toimitettiin hauskoja leikkeihin innostavia liikennemattoja pirkanmaalaisiin päiväkoteihin.

Ammattikuvittajan suunnittelemista ja piirtämistä sarjakuvatyylisistä liikennematoista löytyy myös hauskasti kuvitettuja paikallisten projektiin osallistuneiden yritysten toimipisteitä. Esimerkiksi maton keskiosassa näkyy rakennustyömaa, jonne toimitetaan Minconin sinistä porauskalustoa.

Liikennemattojen lukuisissa yksityiskohdissa riittää tuntikausiksi tutkittavaa ja tapahtumia, jotka tempaavat mukaan leikkeihin. Ne myös auttavat keskittymishäiriöisiä lapsia rauhoittumaan ja keskittymään.

Projektissa toimitettiin mattoja yhteensä noin 60 pirkanmaalaiseen päiväkotiin Mincon Finlandin kotipaikkakunnalla Ylöjärvellä sekä Nokialla ja Lempäälässä.

Mincon Finlandin markkinointikoordinaattori Hannu Aspelin toteaa, että ”Olemme iloisia, että saimme olla mukana tässä projektissa, koska liikennematot antavat niin monille lapsille hauskaa tekemistä. Sadat lähialueen lapset voivat nyt leikkiä työmaalla Minconin porauskalustolla!”

Lue lisää:

Spiral Flush -ilmanhallinta antoi mielenrauhaa Lännen Alituspalvelulle Tampereella

Lännen Alituspalvelu porasi Tampereen Lielahdessa loppuvuodesta 2023 viisi rinnakkaista 610…

Lue lisää

Uppovasara vesirajassa: Minconin Spiral Flush toi tehokkaan ja turvallisen poraamisen Kruunusiltojen työmaalle

Helsingin Kruunusillat-raitiotieprojekti on viimeaikojen suurimpia infrastruktuurihankkeita Suomessa. Vuonna 2027 valmistuvassa…

Lue lisää

M-Wall-porausjärjestelmä: seinille suunniteltu

Maahan rakennettavia tukiseiniä tarvitaan monenlaisissa kohteissa, ja Minconin uppovasaraa käyttävä…

Lue lisää

Pyydä tarjous

Tuottava ja tehokas maaporaaminen vaatii laadukkaat ja tehokkaat työvälineet. Meiltä saat niin uppovasarat, iskunvaimentimet, porausjärjestelmät, kalliokruunut kuin poratangot, maaputket ja öljytkin. Ota yhteyttä, niin asiantuntijamme etsivät sinulle parhaan porausratkaisun.