29.8.2023

Etumatkaa Spiral Flushin avulla

Pehmeässä maaperässä poraamisessa on vaarana, että uppovasaran läpi syötettävä korkeapaineinen ilma karkaa maahan ja luo maanalaisia onkaloita. Kaupunkiympäristöissä tämä voi vaurioittaa viereisiä rakennuksia ja perustuksia – ja sitä jokainen poraaja haluaa viimeiseen asti välttää.

Minconin patentoitu Spiral Flush -ilmanhallintateknologia on täydellinen ratkaisu vastaamaan näihin turvallisuusriskeihin. Se on suunniteltu niin, että paineilma huuhtelee vain pilotin naamapinnan ja porasoijan ylös maaputkesta, jolloin ilma ei pääse karkaamaan maaperään ja aiheuttamaan vahinkoa.

Katso oheisesta videosta, kuinka Spiral Flush -teknologia toimii sekä kuinka se mahdollistaa poraamisen nopeammin, tehokkaammin ja turvallisemmin.

Spiral Flush on yksi monista Minconin patentoiduista teknologioista ja olennainen osa Minconin geoteknisiä paalutustuotteita. Pyydä tarjous Minconin Geoteknisestä keskuksesta tai omalta tutulta myyjältäsi.

Lue lisää:

Spiral Flush -ilmanhallinta antoi mielenrauhaa Lännen Alituspalvelulle Tampereella

Lännen Alituspalvelu porasi Tampereen Lielahdessa loppuvuodesta 2023 viisi rinnakkaista 610…

Lue lisää

Uppovasara vesirajassa: Minconin Spiral Flush toi tehokkaan ja turvallisen poraamisen Kruunusiltojen työmaalle

Helsingin Kruunusillat-raitiotieprojekti on viimeaikojen suurimpia infrastruktuurihankkeita Suomessa. Vuonna 2027 valmistuvassa…

Lue lisää

Mincon Finland lahjoittaa liikennemattoja paikallisille päiväkodeille

Mincon Finland osallistui hyväntekeväisyysprojektiin, jonka yhteydessä toimitettiin hauskoja leikkeihin innostavia…

Lue lisää

Pyydä tarjous

Tuottava ja tehokas maaporaaminen vaatii laadukkaat ja tehokkaat työvälineet. Meiltä saat niin uppovasarat, iskunvaimentimet, porausjärjestelmät, kalliokruunut kuin poratangot, maaputket ja öljytkin. Ota yhteyttä, niin asiantuntijamme etsivät sinulle parhaan porausratkaisun.